DUBAI SEMESTER: Nattklubbar

Location: Jumeirah Beach Hotel Type: Outdoor bar/Nightclub

Första kvällen drog vi till 360° som ligger ute i vattnet. Vi tog en drink och hängde i baren. Stället var långt ifrån välfyllt men hade grym musik och spännande atmosfär. Jag älskade vyn inåt land där hotellet med grym belysning stoltserade. Det är en bit att gå från hotellet och ut till baren men givetvis ska man inte behöva anstränga sig så det åker små öppna bilar fram och tillbaka som kör en ut. Slirigt.. Tror att  360° kan va GRYMT om man är där på en bra kväll!


Location: Raffles Hotel Type: Nightclub

Mitt i stan står Raffles Hotel som består av en gigantisk pyramid. I den inglasade toppen ligger nattklubben. Jag tror jag och Johan hade en av våra bästa utekvällar nånsin där. Utsikten är verkligen superfin!  Stället var välfyllt,  det var GRYM housemusik och klientelet var hot hottie hot. Vi var där vid två tillfällen, Torsdag och Lördag. Torsdagen var sinnesskjukt bra, lördagen var horribel (Alla ovanstående punkter var utbytta). Vi drog dock rätt tidigt och läste nånstans nu att dom byter dj:n och kör house efter en viss tid. DAMMIT! Skulle hållt ut där.Location: Fairmont hotel Type: Nightclub

Den här klubben hade jag sett rätt sköna bilder på innan. Vi måste dit sa jag till Johan. Lördag kväll landade vi på plats och ja, det var en upplevelse. Inredningen är så sexig och atmosfären osar lyx. I taket hänger stora kristalkronor och draperier i Swarowski kristaller, du har en avdelning inklädd i zebramönster, en avdelning inklädd i leopard mönster, FANTASTISKT Ladyroom som man kunde hänga i forever. Stort pampigt ställe som drar en stor publik! Tror att det kan va riktigt galen stämmning här alltså. Söndag ska tydligen va bästa dagen men eftersom vi skulle dra söndag natt var det inte ett alternativ. NEXT TIME!


Det var inga problem att komma in på nått av ställerna, tog max 30 sekunder innan vi entrade. Vi betalade heller aldrig nått inträde så det ända som kostar är om du vill stå för dina egna drinkar.

Avslutningsvis kan jag säga att vi även svängde förbi Armani Prive som blev en mycket kort visit. Inget att hänga i julgranen. Åtminstående inte den dagen vi var där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden
RSS 2.0