Neeeish!

Ush kolla vilken snuskig bild jag hitta:/ JÄTTESNUSKIG! Alltså min största last har ju helt klart varit Coca cola genom åren. Tidigare kunde jag ju köra på det utan att jag la på mig ett gram men så är inte fallet i nuläg  alltså. Knarkade det precis som jag knarkade piggelin;) Kan ju säga att båda är borta med vinden sen några veckor tillbaka. SKÖNT! Blir suget för stort kan jag ju alltid tänka på den här bilden..


Hopp hopp iväg till gymmet.

Nu ska jag till SATS och köra lite! Idag kör jag mage och rygg stenhårt samt cykling 50 minuter. Känner mig redo men framförallt.. taggad. Nu kör vi!


Riiiiiight.


It's coming to it's end..


Nu är sommaren snart slut för den här gången. Idag var det ju så sjukt bra väder men förmodligen gästspelade solen bara för en dag och då får man ju passa på att njuta extra. Jag och Charlotte satte oss i gamla stan i några timmar och skvallrade lite. MYS! Den här hösten ska jag göra riktigt riktigt bra. Mitt fokus kommer ligga på träning och hälsa och resten löser sig därefter. Looking forward to it!


Those moments.
NK modevisning.
BOOM! Nice girl.


Vad hände här? Karl spatserade i skyhöga klackar som att han inte gjort nåt annat förr..


Baddräkt i höstmörkret är det som gäller!


Hejdå.

Alltså jag tyckte att den här tillställningen var väldigt trevlig.
Det bjöds på rött och vitt vin och det serverades cupecakes vilket jag bestämt avböjde! Slängde dock sucktande blickar efter bakverken där ett tag.. Dom hade satt upp byggställningar som sträckte sig ända upp till plan tre som en liten extra touch. Modet dom visade var helt acceptabelt. Men jag vill inte gå runt i baddräkt i höst och jag vill inte se Johan i ett par svarta stilettklackar. Annars mycket inspirerande. Fantastiska Robert Rydberg låg bl a bakom stylingen, starquality.

Nk Levererar.

Ikväll bjuder Nk in till ett event för dom med svart nyckel. Det ska vara någon form av modevisning på plats och det hela utspelar sig givetvis i ljusgården. Det här ska bli intressant. Känner att jag behöver lite materiell inspiration. Tar med mig Marcus:) NU KÖR VI!


Lasse e bra.

Imorse klockan 8.30 infann jag mig på OT center i Danderyd för kontroll. Vi gick raka vägen in i avgjutningsrummet och satte igång att gipsa. Benet blir mindre och mindre i början och det går ganska fort under det första året. Eftersom man måste göra en ny protes så fort man ''växt ur'' den gamla så hinner det ju bli några stycken under kort tid här i början. Jag är väl egentligen inte riktigt där nu utan största anledningen är ju för att den jag har nu har gjort så ont. Kanske kan detta vara lösningen på problemet med värken. Jag hoppas det:) Om två veckor får jag min nya protes så då får vi se hur det hela utvecklar sig! Vill inte göra en ny operation, då blir det en helt ny rehabiliteringsperiod med allt vad det innebär. Nej håll tummarna för mig nu! PUSS.


Tumblr candy
På Sats Vasagatan.

Tränade på SATS Vasagatan idag. Dom har bubbelpool och grejer så man passade ju på att bubbla lite när man ändå var där;) Själva gymmet dock får 3 solar av 2700 möjliga. Alldelles för få maskiner och i högtalarna strömmade någon form av hip hop musik? Jag vill ha TUNG HOUSE! Lägg märke till mina muskulösa armar, NOT. Dom är vad jag skulle kalla INTETEXISTERANDE i muskulöst omfång. Här ska det inte byggas nåra muskler inte det kan jag säga med en gång alltså. Eller oj, inte stora biffiga iallafall haha. Nu kör jag ett fösta race på två månader. Störst fokus på cykling så att jag kan bränna lite. Sen får vi se var det bär det här, inteereeeestiiiing!

 

Edit: Enda gångerna jag stöter på problem på gymmet med min protes är 1. När jag har cyklat närmare en timma och protesen typ ramlar av när jag ska ta mig därifrån. Benen är som spagetti och man bara hoppas på att det slutar lyckligt. 2. När jag befinner mig liggandes på plan yta och har sysslat med situps eller liknande, är lite mör och ska försöka ta mig upp på benen! DU DEN ÄR SVÅR! Då utvecklas en sådan simpel sak som att resa sig till ett helt enormt projekt!

 

Men... Gud va skönt det är att komma dit! Och gud va skönt det är när jag är klar. LÖVE IT. Jag är tacksam att jag kan göra det fortfarande:)

 

 


Ryggont- jajemen nu kör vi.

Idag hetsade jag iväg mot gymmet trots ryggont. Jag kände att jag tar risken. Påväg in mot omklädningsrummet stannar jag en PT och berättar om min horribla skada som inträffade på eftermiddagen igår. Hon förstår och säger att jag kan sätta på mig grejerna igen för det blir ingen träning idag. Är det stängt? Nej du ska vila, du har ju överansträngt dig när du tränat som en toka på det här viset. Jag frågar om det är ok att cykla lite. Hon säger kanske. Jag cyklade, och hur bra blev inte det? JAG MÅR BÄTTRE REDAN! Har inte lika ont i ryggen längre och är back on track. YES! Känner mig extremt taggad inför veckan;)

Går ner till sats igen nu i brist på plats att lägga min energi. Jag lägger den på sats, i cykelmaskinen. Har fått med mig jonathan som vant drog på sig de tajtaste tajtsen i garderoben. Han har målat naglarna i silver med glitter idag. Kan bli spännande..


Humoristiska damer.


Alltså vad jag skrattat imorse. Å herregud ungefär. Dom här damerna är så himla roliga, vissa skruvade, andra spännande och så vidare. Kolla in första avsnittet av nyaste säsongens hollywoodfruar säger jag bara.

Klicka HÄR.

Nu kör vi!


Jag inväntar Marcus som ska komma och hämta mig. Sen drar vi till Sats och kör tills jag dör, nästan! Idag är det armar och axlar som gäller. Jag är tveksam till axelträningen, känns oklart. Vill inte lägga nått fokus där men Marcus säger att vi måste.. Jaja jag är TAGGAD!

 

Update: VAD FAEN HÄNDE?! Det sa pang i ryggen när jag gjorde nån tveksam rörelse och nu kan jag inte ens andas utan att det hugger i ryggen, JAG VILL TRÄNA NUUUU! Började till och med grina för att jag inte får cykla idag, konstig moodswing här haha. Ligger i sängen och kan inte vrida eller vända mig utan att det gör ont. Jag är fastlåst! Oklart om det kan va en nerv som ligger i kläm eller kanske en muskelbristning? Kanske har kört för hårt?


A last summer summer night's dream.Men gud va flott det var alltihopp. Micke och Luisa hade ordnat den här festen så sjukt bra. Det var ute på typ en ponton på vattnet. Ingen åkte (som jag vet) över bord. Till middagen fanns det plats för 130 sittandes, vi var 175 typ. Sen kom det ju massa andra efter middagen också så det var tajt men så himla kul! Körde vatten hela kvällen men avslutade med en shot som inte var på sin plats. Morgonen därpå hetsar jag johan och tycker liksom att vi ska gå upp. Jag skakar och vaggar honom så att han ska bli pigg men han blir snarare irriterad. Sen är det tyst fem sekunder och så ringer hans mobil. Det står Jessi ''la Rebella'' på hans telefon och han tycker att nu kan jag ju lägga ner den här uppväcknings verksamheten. Som att ett samtal på telefon när jag ligger precis bakom honom skule hjälpa en bit på traven..  Nu var det ju inte jag som ringde utan Victoria som hittat min mobil i hennes handväska HAHAHAH:D Hur hamnade den där? Måste vart efter shoten, oopsi! HUR SOM HELST! Bra uppstyrt. HEJ!


Micke bjuder in till fest.

Nu har den rackaren styrt nån form av tillställning för kvällen. Det enda jag vet är att det ingår middag, drinkar och överraskningar. Lokal är fortfarande okänt. OKAJ! Vi blir över 190 pers.

UPDATE: Det är på en BÅT ajajaj..

Spännande..

En fredagskväll.

Nu ska det bli åka av här. Jag har varit i östermalms saluhall och handlat kräftor, jag har inhandlat vin, jag har köpt fisk och nu är jag ÄNTLIGEN hemma! Vi ska ha en romantisk överraskningsmiddag idag ojojoj;) Klockan 21.00 blir det fysisk akrivitet, spännande. HEJDÅ.


Bachelor..

Har följt ''The bachelor'' några dagar nu på gymmet när jag cyklar och det gör ju att tiden bara rinner iväg! Dom där serierna satt man ju som fastklistrad framför tv:n för att se förr i tiden haha.. Bra distraktion när mjölksyran början kännas i låren. Klockan 14.05 kör vi! HEJ DÅ.


Tumblr.


Travel inspo Venedig.

Verkar vara rätt litet och jag spenderar gärna en weekend på ett par tre dar här eller nåt! Man måste ju besökt Venedig minst en gång alltså. Den har stått med på bucketlisten too long!

 

SEVÄRDHETER

 • Marcusplatsen (Piazza San Marco)
 • Rialtobron
 • San Geremia-kyrkan
 • The Palazzo Rezzonico
 • ÅKA GONDOL OCH MYSA! (Pris ca: 80-150 Euro)
 • Åk a''Vaparetto'', typ båtbuss
 • Cannaregio, intill Piazzale Roma (Judiska kvarteren, världens första ghetto)
Museeum:
 • Guggenheim
 • Ca rezzinico
 • Ca Pesaro
 • Galleria dell Accademia
RESTAURANGER
 • Meridiana (1 stjärnig)
 • La montecchia (1 stjärnig)
 • Quadri

NATTKLUBBAR (Finns inga ordentliga nattklubbar men spana in dessa)
 • Cafe Aurora (lounge and music cafe)

 

Länkar: JetsetReport.com


Att komma i form.

Sen förra veckan har jag besökt gymmet varje dag. Jag har haft en lång startsträcka när det gäller att börja träna och äntligen är hjulet i rullning! Jag ska ha en vilodag: Söndag. Jag vet att många skulle säga att det är för mycket att börja med och att risken för att tröttna fort är stor. Nu har jag sån sinnesjuk motivation så jag ser målet tillräckligt klart för att bortse från allt annat och bara satsa. Varför det här är så viktigt är för att jag måste komma i form och bygga upp muskler kring benet ifall det skulle bli dags för en ny operation som jag nämnde tidigare. Benprotesen har gjort så ont på senaste tiden och det kanske kan vara en utväg från lidandet. Men då måste jag bli STARK! Jag har delat upp muskelgrupperna så att jag låter varje område vila i minst två dagar. Cykling 50 minuter per gång är standard och hur jobbigt det än är så känns det så himla skönt efteråt. Fast idag var jag slutkörd, Tog taxi hem som tar 5 minuter att gå men JAG E VÄRD DET!


Vernissage i Saltsjö-duvnäs.


Oj va fint det var. Ninna hade skapat en tjusig grupp med tavlor. Vi hittade alla våra favoriter:) Jag höll på att dö av hunger på plats och eftersom jag matvägrar bröd så kunde inte deras delicious bread and creamy cheese rädda mig. Hur som helst, härligt vernissage!

Idag, Onsdag 17:e Augusti.


Hej och hå. Har sovit som en baby hela natten, MYS!
Jag gör mig redo för Sats, dunkar in en bra frukost och trippar iväg så fort benen bär. Jag har sinnesjuk träningsvärk men det gör inget;) Sedan ska vi ut på ett mycket spännande vernissage i saltsjöbaden, jag, Johan och Christoffer. Avslutningsvis ska jag hålla middag hemma hos mig för Becca och Jonathan. Vad kan man laga då? HAR DÅLIG FANTASI! en liten firre kanske.....

Nya pw skor.


Nämen titta va fint. NOT. Alltså den här typen av skor är ju inte helt smickrande va, men SÅ BRA! och otroligt.. Comfortabla. Jättebra att få det gjort också. Jag och Marcus gick förbi löplabbet efter träningen och hittade dessa. Många bra PW's i höstmörkret blir det nu;)

Med och utan Diffuserfilter.


Under min Pw på djurgården hade jag med mig kameran. Här är två bilder med och utan diffuserfiltret. Ger lite mjukare känsla på bilderna. Ska va bra att fota porträtt med också!

Livet!


Good morning lovebirds.


Kom hem vid 2 igår och fick en god natts sömn. Vi gick förbi spymlan, Anglais och Hotellet. Bra kväll;) Nu är det söndag och jag ska slänga i mig frukost och sen dra till SATS! Jag ska cykla 1 timma och köra ben och armar idag.

Klack i ta..

Nu ska jag snart bege mig ut i stockholmsnatten. Det blir jag, Rebecca, nån ny tjej hon har rekryterat till vårt team och tydligen någon plastikkirurg. Interesting. Fast bara halvuttgång, ni vet inte så uppstyrt, inte trångt dansgolv utan lite mingligare. Oj nytt ord, MINGLIGARE. HEJ!

Besök på Steninge slott.


Work out.


Det är fredag och det är dags för TRÄNING! Vi löste situationen med Sats med min brorsa förresten. BRA DÄR! Inte för att dom ändrat sig eller för att vi grävt något mer i deras regler dock. Vi lämnar det sålänge;) Han och jag börjar på Måndag och han sitter i detta nu och lägger upp något form av träningsschema. Jag ska lägga mycket fokus på att träna upp styrkan i mitt ben som försvunnit nu senaste månaderna. Kläder på, vattenflaskan med, NU KÖR VI!


Det bär av mot grönt.


Idag har varit en härlig dag, en bra dag, en mysig dag.
Jag träffade Chänet, Bella och Jossan från mitt jobb på lunch. Åh vad jag saknat dom! Sen gick jag en snabb runda på stan (notera snabb som i tempo). Kan säga att jag kom hem totalt tomhänt dock. Visset. Nu blir det middag och sen ska jag ta med Johan på några spännande åkturer uppe i luften på räls, i tåg på träbana, i kärlekstunneln ja lite överallt där man kan låta adrenalinet pumpa.

Tumblr.
Egypten på en vecka.


Gud vad jag längtar tills denna resa blir av! Öken har en kraftfull effekt på mig sen tidigare. Jag älskar det. Lugnet, tystnaden och vinden som blåser förbi och smeker ansiktet med små, små sandkorn. Jag vill se pryraminderna, åka på ökensafari och se sfinxen i Giza.

Boende.
Okej det verkar som att de två största turistorterna är ''Sharm el sheik'' och ''Hurghada''. Bor man här kan man lätt ta sig vidare till de andra städerna i Egypten. Från båda platserna hittar man både ökensafarin och kamelrytt.Luxor.
 • Nordväst om Luxor ligger ''Konungarnas dal''
 • Kryssning från Luxor på Nilen till Kairo.

Kairo.


Akriviteter övrigt.
 • Rida lite kamel
 • Övernatta på beduinläger
 • Jeepsafari i Öknen

Länkar.
Egyptenportalen.se
Ökensafari med Badawiya

Med och utan Closeup filter.
Några bilder med och utan closeup filtret som jag särbeställde förra veckan. Gud vilket roligt filter. Kanske inte så ofta man använder det men har man inget bättre för sig så:) Märkte att man måste gå VÄLDIGT nära för att det ens ska gå och trycka av en bild, ser supersuddigt ut tills du står öga mot öga med grejjerna. Det här är ju hur som helst ett billigt alternativ till ett macro objektiv till vidare. HEJDÅ.

Love & Other drugs.

Det spöregnar och jag har skådat både blixtar och hört åskan dåna här utanför. Läskigt! Idag har jag en hemmadag. HEL hemmadag. Det har jag typ aldrig! Så himla skönt. Vila benet lite:) Det är sällan jag väljer komedi när det finns skräck, thriller och andra roliga alternativ.. Nu har jag dock precis avverkat ''Love & other drugs'' och den va faktiskt bra. Perfekt mysfilm!

Handling: Jamie (Jake Gyllenhaal) som gör karriär inom försäljning i läkesmedelsbranchen, han ligger runt och glider på sin fantastiska och charmiga personlighet (+ looks). Han får alla. En dag träffar han Maggie (Anne Hathaway) som han tyvärr inte får på kroken lika lätt. Dom inleder ändå någon form av romans och Jamie blir kär. Maggie däremot stretar emot när det uppstår djupare känslor och prat om förhållande. Hon vågar inte. Det kommer fram att Maggie har parkinsons och hon vet att sjukdommen sätter käppar i hjulet. Trots detta vill Jamie att dom ska köra och hans kärlek för henne är starkare än för någon annan han träffat..

Sats levererar inte.

Min bror gick med på att träna mig. YES! Han skulle lägga upp en plan, ett mål och ett schema som är realistiskt och hållbart. Han och jag skulle köra en dag i veckan och jag tränar resterande dagar själv. Nu ringde jag SATS idag för att kolla att det var okej att han kom och tränade mig hos dom nu efter olyckan. Berättade att jag behöver starta igen och att han kan få mig att komma igång och att hans kunskap behövs, plus stöd. Det gick inte. Möjligtvis om jag betalar för honom då. Han får inte visstas där utan att ha eget satskort. Surt!

Good Quote.


Sturebadet.

Den här dagen har varit så himla lugn och mysig. Åt en trevlig lunch med Andreas på Panini. Gött. Sen gick vi förbi Charlie på Corinne and friends och plockade upp min nya monsterhårtork som han fixat till mig. Därefter gled jag bort till sturebadet för en behövlig massage. Så skön! Jag går alltid till olika massörer där men den här kvinnan blev nog lite av en favorit. Iréne hette hon och tog det alldelles lagom hårt, magiska händer var hon utrustad med!

Ett frisörbesök senare och bio kväll.
Igår kände jag mig nöjd när vi lämnade salongen. Jag älskar Charlie. Han vet vad det handlar om grabben. Sen gick jag på bio och såg ''Julias Ögon'' efter heta tips och ush vad den var läskig. Hoppade till hela tiden och man satt liksom på nålar genom hela filmen. Våga faen inte sova själv sen och bestämde mig för att åka till Lidingö och sova hos Johan men han var ju ute på DALARÖ! Fick åka till pappa istället hahaha.. SÅ RÄDD var jag:) 25 år var det ja.

Med och utan Starfilter.


Satt och väntade på min taxi igår efter bio'n och var ju bara tvungen att testa fota lite i mörkret. Jag gillar det här filtret, ser roligt ut. Går ju att välja på olika storlekar, ex x4 x6 eller x8. Det här är ett x8 och jag är mycket nöjd.  Finns hos Tvspelswebb.se

Sling & Klipp på Corinne and friends.

Nu ska jag till Corinne & Friends och ljusa upp mitt hår hos Charlie. Blev ju inte riktigt nöjd i Fredags när jag var där senast. Eller jag märkte det först dan efter.. Morning chock liksom, ops. Ser ut som en rödtott! Jag vill ha såhär som jag hade på bilden ovan. Det var i höstas. Fix!

Mäktigt, casual, gemytligt. Bra kombo.
Hemma i stan igen.


Nu är vi tillbaka på hemmaplan igen. Hoppas på en solig vecka nu så man får njuta lite av sensommaren. För närvarande står min mamma i mitt kök och lagar mat till oss:) Vi ska titta på ''Soul surfer'' som jag nämnde tidigare och bara ha det trevligt. Hörde jag kycklinggryta? Yes!

15 saker att göra när det regnar.

Det regnar här ute på Dalarö. I stan också hörde jag att någon sa. Jag tycker det är mysigt när det regnar, men ibland så blir man ju så rastlös! Då kan man göra sånthärt:

 

Gå på museeum

Gå på Bio

Läsa Magasin

Boka biljetter till DIF-AIK på Ticnet- CHECK!

BAKA

Sätta sig på Mocco och dricka te

Spela kort

Kolla på Gratisistockholm om dom har nån meditationskurs idag

Gå på teater (otippat alternativ)

Köra ett hårt gympass

Ha filmmarathon hela dagen

Boka en massage här, sen äter du frukt och njuter vid bassängen

Åka och bowla

Länsa alla internetshoppar

Boka en sista minuten resa här


Todays.


Min nya PT heter Marcus.

Eftersom min brorsa pluggar diet, kost, träning, muskler, rehab och allt såntdärt viktigt så tänkte jag att han kunde vara en bra kandidat att ta sig an mig och min utveckling påvägen mot ett mer hälsosamt liv. Jag frågade honom häromdagen och tryckte på att han har kompetensen, att han är min bror och att jag har problem, HJÄLP MIG. Vet ni vad han svarade på det här? ''Mhm ja jag ska tänka på det..''. Ähmen vad är det att tänka på?! NU KÖR VI! Hur tacklar man en sån här attityd? Herregud;) Jag ska omedelbart telefonera honom och heeeeeetsa.. BOOM!


På tal om husvagnar.

Vi har kört en lång middag här ute ikväll. Herr och fru Belfrage kom när vi var ute till havs och när vi slirade in vid bryggan hade dom överraskat med lite hummer. We love hummer. Snart styr vi jorgubbar och hallon i vanlig ordning och sen har jag en date med sängen. Tröttis:) Puss.

Redan vid 12 är dom små tomtarna proffs.

Alltså jag kan ju inte köpa en systemkamera och gå runt och fota i autoläget, då kan man ju köra på en liten digital variant istället. Så nu har jag tagit mig an det här. Jag försöker träna in bländare, slutartid och ISO och dess magiska samspel. Jag tycker att det här är svårt. Sen googlar jag lite för att kanske hitta någon didaktisk förklaring på nätet och hittar massor. Vet ni vilka som skriver dom här förklaringarna? 12 åringar. Jag har tydligen hittat till de här knattarnas fotobloggar. DOM kan fota med systemkamera! Jag finner inga ord. Nu gäller det att samla sig.

Har lite cravings efter det här objektivet, 50 mm f 1.8 II, har sett de mest otroliga resultat med denna. MEN LUGN! Först inställningarna på kameran..

Simsalabim.


D A L A R Ö.

Sitter i soffan på Dalarö. Det är lite halvmolning idag härute och frågan är ju då vad man ska hitta på för att sysselsätta sig. Igår såg vi The King's Speech och herregud vad den var bra! Så himla fin story och den symboliserade verkligen att oavsett vad du har för disability så kan du klara av det och lyckas ändå. Den gillar vi, 3122 solar rakt av. Igår flöt jag runt i solen på min nya luftmadrass som vi införskaffade på vägen ut. MYS! Farligt dock om man glider iväg för långt ut i skärgården, lite blåsigt emellanåt vet ni, ooops.

Edit: Hallå jag måste säga en sak till, när jag vaknade upp igår morse, yrvaken och sömndrucken, fick jag en chock så stor att det inte går att mäta med några som helst instrument. Jag tittar mig i spegeln, och märker till min fasa att mitt hår är- LJUSBRUNT med en hint av RÖTT! Alltså det har intagit en sån fruktansvärd kulör att jag fick monsterspel och ringde givetvis till Charlie i panik. Han var lugn, kanske lite för lugn och sa att det där kommer blekas i sommar. MEN JAG KAN JU INTE GÅ RUNT SÅHÄR! Ser inte frisk ut. Jag låter håret va under en vecka, sen smäller det. Jag ska ju va blond. BOOM!

Without a struggle..

Redan i samband med att den här olyckan hände blev jag införstådd med att man skulle stöta på en del svårigheter. Svårigheter som jag skulle få jobba med vare sig jag ville det eller inte. Dom här svårigheterna skulle finnas där framför mig av naturliga skäl och tyvärr existerar inga omvägar för att ta sig förbi detta. Antingen vägrar jag att ta mig förbi det, (självklart är ju inget sånt här enkelt och det är ju inte konstigt om man ibland bara vill lägga sig ner och skrika!). Eller så bestämmer jag mig för att klara det, trots motvind, och kampen blir en del av processen. Processen i sin tur kommer symbolisera den tuffa strid jag genomgick för att nå mitt mål.

Alla har vi svårigheter, tuffa perioder och hinder att ta oss över. De varierar genom livet i omfång och mängd. Ibland känns det övermäktigt och nästan omöjligt att klara av. Det blir för mycket på en gång. Hur ska en människa klara det? Man är ju ingen robot heller. Men jag tror verkligen på det här att utan kamp blir processen inte lika meningsfull. Det är sånt här som härdar oss och gör oss starkare.

Jag är mitt uppe i en av de svåraste processerna jag nånsin behövt tampas med. Den här processen har både fysisk och psykisk förankring vilket betyder, om jag har rätt, att jag förmodligen kommer bli den starkaste Jessi jag nånsin kunnat bli. Jag kommer bli jätte stark, och jätte härdad och jätte modig!

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

My name is jessi.

My name is Jessi. Är hög på livet och på er. Gud va ni är bra:) I slutet av 2010 råkade jag tyvärr fastna i en maskin med mitt ben så att det gick av, whopsi.. Men du, jag kör ändå! Min blogg handlar om mig och mitt nya liv:) Ett liv med protes. Jag är REDO och TAGGAD, är du? Självklart!
RSS 2.0