DUBAI SEMESTER: RestaurangerOKKU: Ligger på Monarch Dubai Hotel (Japanese) Kolla hemsidan här.

OKKU var ett givet alternativ i Dubai. Jag sammanfattar stället såhär: Chic, Jetset, Fancy, Classy, Perfect, FAB. Miljö/atmosfär: Så lyxigt och och klientelet på plats uppskattas:) Maten: LÖVE rakt igenom. Service: 5 STARS Pris: Duktig nota men så värt! Övrigt: Möttes i dörren av tre svenska blondiner som tog hand om oss mycket bra:) Vi tog in lite olika rätter och delade, drack rosa bubbel till kalaset och hade det väldigt nice. Svårt att urskilja om det var Roberto Cavalli plus sällskap vid bordet brevid eller två snabba Lebaneser som precis som oss hade the time of their life;) Vi avslutade med drinkar i baren tillsammans med danska bartendern.

BICE: Ligger på Hilton Hotel Jumeirah. (Italian)

Jag hade hört mycket bra om den här restaurangen innan och eftersom den låg på vårt hotell var det inga konstigheter att vi skulle köra ett restaurangbesök där. Miljö/atmosfär: Superfin Maten: Medioker Service: Utomordentligt bra Pris: Du betalar lite mer ja. Övrigt: Vi hade hur som helst en helt fantastiskt trevlig middag i varandras sällskap- as always med min älskling. Vi tog anklever till förrätt och jag tog en vegetarisk lasagne till huvudrätt + Champagne till det BOOM!


EauZone: Ligger på Royal Mirage Hotel (Asian twist) Checka hemsidan här.

Bästa restaurangbesöket på hela veckan- utan tvekan. Hotellet var bland det vackraste jag NÅGONSIN sätt och man tappade hakan när man gick genom de stora salarna med palatskänsla påväg mot restaurangen. Du glider igenom en enorm trädgård och lite längre ner, under stjärnhimlen belägen vid en vacker pool hittar du restaurangen. Den är super romantisk och är man i Dubai med sin partner MÅSTE man kirra ett besök här! Miljö/atmosfär: Så romantisk det bara kan bli  Mat: Lovely Service: Top Notch Pris: Lite generösare nota Övrigt: Vi hade båda ett WOW moment av vyn och den kulinariska smakupplevelsen var bara pricken över i under vår fantastiska onsdagskväll. Baren är jätte fin också om man vill ta en drink efteråt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden
RSS 2.0